Codyho stránky

Hlavní strana
 ×  Bloxxter ×  O Codym ×  Články ×  Cizí díla × Knihovna ×  Magie ×  Necronomicon ×  Srazy ×  Ke stažení ×  Odkazy ×  Mapa stránek ×  Diskuse ×  Kontakt

CodyBlog

Codyho aktuality, glosy, myšlenky, názory a postřehy
~ o internetu, tvorbě www, SEO, magii, filosofii, světě venku i uvnitř ~

Email.cz - Destruction Derby - 20. 2. 2005 (internet) - trvalý odkaz

Pár zpráv: - v pátek 18.2.2005 opět další prázdné emaily jako dárek od Email.cz, doposud nebyly obnoveny a normálně začaly chodit až v sobotu. Dnes (20.2.2005) opět některé maily prázdné. Opět některé maily chodí dvakrát.

Co z toho vyplývá? Verze o vadném diskovém poli byla lež, Email.cz neví co se děje a chybu neodtsranil a nejspíš na jejím odstranění ani nikdy nepracoval. Pan Franc má pravdu Email.cz se neprodává, protože by nikdo nekoupil loď na niž ani krysy už nejsou a místo boku má obrovskou díru do níž valem teče voda a potápí se rychlostí světla.

Související články zde na blogu:
Email.cz - Final Lap
Email.cz růžovými brýlemi pana ředitele Romana France (poznámka: Lže nám!)
Kua, kde mám svůj Email(.cz), urwa!
Email.cz - ostuda českých freemailů
Bezkonkurenčně nejlepší email v ČR
Email.cz vstává z popela?
Kvalita služeb Email.cz jde dolů?
Email.cz má problémy

E - mail - Diskuse

Archetyp bíleho Mága? Blbost! - 20. 2. 2005 (magie) - trvalý odkaz

Jan Karika 17.února publikoval již třetí díl své eseje (?) „O (ne)slušnosti mágov III.“ s podtitulem „Zasvätiteľ ako sadista ducha“, který je dle mého názoru vynikající. Naprosto báječně bortí zažité představy o hodném, vyrovnaném mágovi s bílou holí a dlouhým plnovousem s cukrátky pro děti v jedné ruce a „fireballem“ na zlé a ošklivé v ruce druhé. Myslím, že to krásně koresponduje s tezí neexistence černé a bílé magie. Geniální větu si dovoluji citovat: „Pravý mág radšej zahynie pri pokuse o vyslobodenie sa - to sú tzv. „zlé konce“ z pohladu otrokov - než aby živoril nezmyselným, normalizovaným životom a tento mizerný stav kvôli zachovaniu si aspoň štipky seba - úcty nazýval „harmóniou“. je to tento elementárný prvok novoaeónskej morálky, čo nie sú mnohí „pozitívni ezoterici“ alebo „pozitívni mágovia“ schopní pochopit.

Je zvláštní, že právě tento článek mě nakopnul k pochopení něčeho, co se mi přihodila poslední dobou. V tu chvíli to obrovsky zranilo mé ego (achich ouvej) a až dnes jsem pochopil, k čemu to vlastně bylo. Nešlo apriori o zlou či negativní záležitost (nebo možná z pohledu jiných ano) ale pro mne veskrze positivní záležitost. Ó ano, nechte se smýkat osudem, nechte na sebe plivat a ničit se (sami sebou), neb je to jedna z možných cest pochopení věcí vezdějších.

Zdroje: „O (ne)slušnosti mágov III.“ - „zasvätiteľ ako sadista ducha“

E - mail - Diskuse

Email.cz - Final Lap - 15. 2. 2005 (internet) - trvalý odkaz

Snad poslední coda a etudě Email.cz. Tým Email.cz se omluvil za poslední týden z měsíčního výpadku, nic nevysvětlil a k dnešnímu dni (15.2.2005) neprovedl slibovanou kompenzaci: „Udobřit si uživatele i placené zákazníky na Email.cz chtějí zvětšením nabídky zdarma poskytovaných služeb a lepším komfortem pro práci. „Další kroky zvažujeme, budeme e-mailem informovat naše uživatele a nabídneme jim volbu mezi různými alternativami jako poděkování za jejich důvěru a trpělivost,“ říká Roman Franc.“ (Lupa, 31. 1. 2005). Stále občas nefunguje pop3 a zpožďuje se odesílání mailů (k dnešnímu dni uživatel Odin nahlásil přijetí vánočního přání!!!).

Můžete psát i volat a stěžovat si. Panu Francovi a týmu Email.cz je to jedno.

Související články zde na blogu:
Email.cz růžovými brýlemi pana ředitele Romana France (poznámka: Lže nám!)
Kua, kde mám svůj Email(.cz), urwa!
Email.cz - ostuda českých freemailů
Bezkonkurenčně nejlepší email v ČR
Email.cz vstává z popela?
Kvalita služeb Email.cz jde dolů?
Email.cz má problémy

Zdroje: Článek na Lupě.cz, 31.1.2005

E - mail - Diskuse

Xko - a co dál? - 15. 2. 2005 (internet) - trvalý odkaz

Internetový portál Xko zaměřující se na online komunikaci (chat, fóra, e-mail aj.) má za sebou již několik let slibné existence. Já sám jsem ho před lety začal navštěvovat a byl jsem spokojen. Ano správně jsem použil minulého času, byl jsem spokojen. Před časem majitelé a administrátoři Xka změnili smluvní podmínky, které manipulují se svobodou uživatelů a jejich oprávněnost (i právnost) je velmi velmi diskutabilní (souviselo to s aktivací portrétu „To jsem já“). Ovšem k 1. lednu 2005 přichystali administrátoři Xka uživatelům další nemilé překvapení. Jak jsem již podotkl dříve k službám portálu Xko patří i internetová fóra. Jaké bylo, ale mé překvapení, když jsem po novém roce po nalogování do systému svá fóra nenašel. Protože celý systém postupně přechází na nový design, tak admistrátoři jednoduše stará fóra odstranili!!!

Bez jakéhokoliv upozornění, bez jakékoliv předchozího varování. Veškerý duchovní majetek (vím, že v některých případech dosti diskutabilní) tak skončil ve stoupě. Důvod toho všeho byl nový a lepší design. Já nevím, nejsem grafik ani designér, ale musím říct, že nová fóra jsou: ošklivější, více nepřehledná, uživatelsky unfriendly a barevně vážně nesladěná (je to fakt hnusný).

A aby uživatelé náhodou neprotestovali, tak v on-line pomoci chodí maily správci, který to už půl roku nedělá, online vzkazy nefungují a forum, které je určené připomínkám uživatelů, se sice plní připomínkami uživatelů, ale nikdo zodpovědný nereaguje. No a navíc si myslím, že na Xku pracují gramaticky nevzdělaní lidé, protože aby někdo napsal rozumový lidé, místo rozumoví lidé, tak to by snad bylo na vyhazov od maturity z češtiny. Nemyslíte?

Bug jako kráva

E - mail - Diskuse


Zpět
Zpět na hlavní stranu Codyho stránek

Hlavní strana ×  Bloxxter ×  O Codym ×  Články ×  Cizí díla × Knihovna ×  Magie ×  Necronomicon ×  Srazy ×  Ke stažení ×  Odkazy ×  Mapa stránek ×  Diskuse ×  Kontakt