Vítejte na Virm@nových stránkách. Byla jsem takřka násilím přinucena napsat úvodník k těmto stránkám a popravdě řečeno, nemám ponětí co by se sem mělo napsat. A aby toho nebylo ještě málo, jsem modrooká blondýnka, takže ode mne nemůžete čekat zázraky. Od toho tu jsou jiní.

Tak teď k tomu co se zde od minule změnilo. V sekci Dračí doupě byla vytvořena stránka s bestiářem. Bohužel zatím není ještě zaplněna, ale i na tom už se pracuje. Obdobně je tomu i v sekci Dungeon & Dragon. Zde bylo přidáno logo ze třetí edice této hry. Nejvíc se toho dělo asi v následujících dvou sekcích. V Elfech přibyl článek od Mealtinera – Elfové dle germánské mytologie. Navíc se pracuje na spolupráci s dalším člověkem, který by mohl do této sekce přispívat.

Do kategorie Magie jsme si přispěli téměř všichni po článku. Určitě se vám budou líbit. Obdobně i v Náboženství přibyli články. Seoman také začal konečně pracovat na sekci knížky. Mám do ní také přispívat, a ještě jsem na to nesáhla (doufejme, že se to nedozví Mealtiner). Co se týče dalších nabízených sekcí, není to vůbec špatné.

Doufám, že jsem své povinnosti učinila zadost a moc to tu neodflákla. Teď už se můžete s klidným srdcem, že jste ten úvodník přelouskali, vrhnout na prohlídku těchto stránek. Své dojmy nám klidně můžete poslat na mail. Věřte, že nás opravdu zajímají.

A já si teď jdu dělat legraci z Břéťe, který bude dělat příští úvodník (Ještě o tom neví J).

Mia