Vítejte na Virm@nových stránkách. Jak jsem slíbil, tak jsem začal plnit. Po nešťastném vymazání mích stránek jsem začal opět pracovat na jejich obnovení, a doplnění. Doufám, že budou lepší než dříve. Jelikož jsem stránky neměl ani zazálohované, musel jsem si veškerý materiál znovu nasbírat. A nejjednodušejší způsob bylo jej postahovat z internetu. Takže pokud zde najdete některé ze svých výtvorů, a nebudete souhlasit s jejich uveřejnění, prosím ozvěte se.

A teď co zde najdete:

Kapitola Historie těchto stránek popisuje předchozí verzi mých stránek, a důvod, proč došlo k jejich vymazání.

Co najdete v sekci Dračí doupě není nutné ani dodávat, že? Totéž platí i pro další sekci, která se věnuje hře Dungeon & Dragon a tomu, co jsem s ní zažil.

Elfové jsou nejspíš jednou z hlavních ras v žánru fantastiky. Proto bych se chtěl zabývat tím, jak vůbec vznikly, a kdo jsou. Také neskrývám, že jsou mou nejoblíbenější rasou.

Základním kamenem fantasy je Magie. Proto se jí chci také zabývat. Ale ne jenom tou, kterou shledáváme v knížkách, hrách a jiných zdrojích, ale i tou, se kterou se setkáváme dennodenně.

A samozřejmě nesmí chybět sekce Download a Odkazy, které jsou asi nezbytné na každých stránkách současnosti. Tak proč je nepřidat i sem.

 

Tak to by asi na úvod stačilo. Přeji, ať se Vám tyto stránky líbí, a rádi se sem vracíte. Byl bych sice bláhový, kdybych se vyrovnal jiným, profesionálním, stránkám, ale za pokus nic nedám.

elda Mealtiner