Vítejte na Virm@nových stránkách. Od poslední aktualizace se toho moc nestalo. Teda alespoň co se týká grafiky a obsahu těchto stránek. Přidal jsem jednu boční lištu, aby se zde dalo lépe orientovat, a změnil jsem troch posuvník. Jinak se toho dělo ale docela dost. Minule jsem psal jak jsem se rozhodl, že budou mé stránky větší, ale v té době jsem si neuvědomil, že během školy to asi sám nebudu stíhat. Takže jsem přišel na to, že budu potřebovat pomoc. Dokonce jsem si vzpomněl, na mé bývalé spoluhráče z DrD a obrátil jsem se na ně s prosbou o pomoc. Pár z nich mi pomoc slíbilo, i přes to, že mají mnohdy i více povinností než já. Za to jsem jim velmi vděčen.

Nebyl bych to já, kdybych si nechtěl ulehčit práci jak jenom to jde. Takže jsem se obrátil i na mé ostatní kamarády. Například Bára. Je to má kamarádka z lukostřelby a navíc, jak jsem se po více jak roce dozvěděl, je buddhistka. Proto mě slíbila, že mi pomůže se sekcí náboženství. (Na to bych úplně zapomněl. Takže abych to napravil… Je zde i nová sekce náboženství.)

Jak už jsem řekl výše, z obsahu toho zde moc nepřibilo. Zatím pracuji na sbírání informací na internetu, či z knížek. Doufám, že do další aktualizace zde již budou i některé nové informace. Tak.. to by zas jednou stačilo. Příští úvodník vám přinese Mia (Tedy pokud se mi ji povede přesvědčit). NAMARIE

elda Mealtiner