... aneb časopis studujících
Super soutěž o 8 vstupenek na CIAF 2006

obrázek z článku
www.airshow.cz

Spolu s pořadateli největšího mezinárodního leteckého dne v ČR, CIAFu, jsme pro své čtenáře připravili zatím nejvýznamnější soutěž v historii časopisu – soutěž o celkem 8 vstupenek na letošní CIAF 2006 (2.-3.9.2006).

Soutěž nazývám nejvýznamnější proto, že se jedná o vskutku výjimečné ceny – soutěžíte o celkem 8 vstupenek na CIAF 2006, z nichž 2 jsou VIP a zbylých 6 je „běžných“. Musím připomínat, co znamená VIP vstupenka? Dobře tedy, že jste to vy… VIP vstupenka se od těch běžných liší zásadním způsobem, protože se jejím držením stáváte pozvanou „velmi důležitou osobou“, vstupenka je psaná na vaše jméno, celý váš pobyt na leteckém dnu se odehrává ve VIP salónku, kde obdržíte denní tisk, časopisy, nápoje dle vlastního výběru, oběd a prakticky po celý den švédské stoly s vybranými lahůdkami. Abych nezapomněl – vše samozřejmě pro vás zdarma! Dalším lákadlem je, že salónek má i „zahrádku“ s posezením, která přímo sousedí s cestami, kudy pojíždí letouny z přistávací dráhy – pilot vám i zamává.

Ceny pro výherce
Vše podstatné jste se již zřejmě dozvěděli, ale přesto si výhry upřesníme.
[UL]
[LI]1. místo – 2 VIP vstupenky (každá o hodnotě 5 000Kč) na předem blíže specifikovaný den konání airshow (určí pořadatel)[/LI]
[LI]2.-4. místo – dvojice běžných vstupenek (každá o hodnotě 205Kč) na výhercem určený den konání airshow[/LI][/UL]

Pravidla soutěže
Každý návštěvník internetového portálu Gimpl se smí soutěže zúčastnit pouze jednou. Ze soutěže jsou automaticky vyřazeni členové redakce i externí spolupracovníci Gimplu, jako i nejbližší rodinní přislušníci redaktorů. V případě, že soutěžící zodpoví na všechny zadané otázky správně, bude zařazen do slosování o výše zmíněné ceny. Losování výherců provede šéfredaktor za dozoru minimálně dvou členů redakce v sobotu dne 27.8.2006. O den později, 28.8.2006, budou na portálu Gimplu vyvěšeni formou článku vítězi soutěže a v co nejkratším termínu budou kontaktováni. Soutěž probíhá od 1.7.2006 0:00 do 25.8.2006 23:59, odpovědi odeslané mimo toto časové rozmezí nebudou přijaty do slosování.

Soutěž probíhá od 1.7.2006 do 25.8.2006. CIAF 2006 se koná o víkendu 2.-3.9.2006.

Soutěž - formulář
Do pole „poznámka“ vepište, prosím, kontakt přímo na vás. Buď telefonní číslo na mobilní telefon nebo v ideálním případě i poštovní adresu. Zjednodušíte nám tím pozdější kontakt.

Jméno:
E-mail:

1. Kolikátý je letošní CIAF v pořadí?

5.
10.
13.

2. Kde se airshow CIAF v uplynulých letech konala?

Praha a Brno
Hradec Králové a Brno
Brno a Ostrava

3. Kdo je hlavním organizátorem CIAFu?

Ministerstvo obrany ČR
Czech Airshow Agency, s.r.o.
Mezinárodní unie vojenských letců

Poznámka (kontakt, event. vzkaz):




Za věnování cen děkujeme pořadatelům airshow CIAF, jmenovitě Ing. Cabicarovi a Mgr. Fialovi. Zvláštní poděkování patří panu Dr. Budínovi.



Článek je součástí seriálu SoutÄ?Ĺž - CIAF 2006.
Ostatní články z tohoto seriálu:

Publikováno: 1.7.2006 v rubrice SoutÄ?Ĺže
Diskuze: žádný příspěvek
Autor: wizaard (Šéfredaktor)
Náhled pro tisk




Vložit do fóra:
Vaše Jméno:
Vaše E-mailová adresa:
Předmět
Optimalizováno pro MS IE 6.0, Mozillu, FireFox a Operu
© Copyright 2004-2020 funous
Závazné právní podmínky
Gimpl
Portál Gymnázia Dobruška
Portál Odborného Učiliště 17. listopadu 1212
ŽVAV - ikona
XHTML - ikona
CSS - ikona
RSS - ikona
MySQL - ikona
PHP - ikona